Hollander Sport

OVER HOLLANDER SPORT

Hollander Sport richt zich specifiek op de turnsport en op personal training.

Onze missie is het op een hoger niveau brengen van de turnsport, in de regio en landelijk. Als trainer en opleider in de turnsport zijn wij succesvol in het overbrengen van onze kennis en ervaring op turners en andere trainers in het land.

Als personal trainer leveren wij maatwerk door samen met u een ambitieus en realistisch trainingsplan op te stellen.

Trainer Coach - Hollander Sport
Turnen: Trainer/Coach
Meer info
Personal training - Hollander Sport
Personal Training
Meer info
Personal training - Hollander Sport
Technische bijscholing
Meer info
Regio training - Hollander Sport
Regiotraining en Clinics
Meer info
Trainer Coach - Hollander Sport

Turnen: Trainer/coach

Hollander Sport is gespecialiseerd in jongens- en herenturnen. Met een groot contingent wedstrijdsporters en turners in topsportprogramma’s van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, behoort Hollander Sport tot één van de grootste opleiders van talentvolle turners in Nederland.

Daarnaast leiden wij jonge, talentvolle mensen op in het trainersvak. Heeft uw vereniging ambities om turners deel te laten nemen aan wedstrijden op regionaal-, nationaal-, en/of internationaal niveau en zoekt u een trainer die daarbij past? Laat het ons weten. Wij helpen u graag.

Personal training

Een traject personal training begint met een zorgvuldige intake, waarbij we uw ambities omzetten in een realistisch en haalbaar persoonlijk plan. Elk plan omvat sport- en voedingsadvies en begeleidingsafspraken.

Een personal training is vanzelfsprekend maatwerk. We werken samen met een groep erkende personal trainers en voedingsdeskundigen, zodat we gericht aan het werk kunnen. Op een unieke trainingslocatie gaan wij graag met u aan de slag.

Personal training - Hollander Sport
Personal training - Hollander Sport

Technische bijscholing

In samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie verzorgen wij het hele jaar door technische bijscholingen.

Doel van de bijscholing is het vergroten van het kennisniveau van trainers/coaches in het land en het delen van nieuwe inzichten. Bijzonder is dat de bijscholingen worden verzorgd met medewerking van turners van verschillende leeftijden en niveaus, zodat er optimale aansluiting is met de eigen situatie van de deelnemers.

Technische bijscholingen kunnen op aanvraag, ook op clubniveau en door heel Nederland verzorgd worden.

Regiotraining en clinics voor talenten

We bieden extra trainingsmomenten aan in een permanent en goed ingerichte turnaccommodatie voor de meest getalenteerde turners in de regio.

Regio training en clinics voor talenten - Hollander Sport