Hollander Support

Over Hollander Support

Kent u dat? Uw organisatie wil vooruit, maar het ontbreekt aan mankracht of daadkracht. U ziet veel kansen en mogelijkheden, maar u heeft iemand nodig die deze ambities kan en wil helpen uitvoeren en realiseren? Hollander Support biedt u letterlijk en figuurlijk de extra handen, die u nodig heeft.

Met studie en achtergronden op het gebied van sportmanagement, verenigingsondersteuning en accountmanagement, subsidies en projecten of als onafhankelijk voorzitter is Hollander Support breed inzetbaar.

Wilt u vrijblijvend een kennismakingsgesprek om te beoordelen of Hollander Sport & Support iets voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op. We zijn benieuwd naar uw ambities en toekomstige doelen!

Beleidsadvies & uitvoering - Hollander Sport
Beleidsadvies & uitvoering
Meer info
Projectmanagement - Hollander Sport
Projectmanagement
Meer info
Verenigingsmanager - Hollander Sport
Verenigingsmanager
Meer info
Van Plan naar realistatie - Hollander Sport
Van plan naar realistatie
Meer info
Beleidsadvies & uitvoering - Hollander Sport

BELEIDSADVIES- EN UITVOERING

Wat zijn de ambities van uw organisatie nu, en over drie of vijf jaar? Wij helpen u graag mee om de missie en visie van uw sportorganisatie aan te scherpen, de huidige situatie in beeld te brengen, de gewenste situatie, doelen te formuleren en actieplannen te schrijven in uw zoektocht naar een nieuw sportbeleid. Ook bij de uitvoering en evaluatie kan Hollander Support een rol vervullen.

PROJECTMANAGEMENT

Tijdelijk hulp nodig? Bijvoorbeeld bij het opzetten van nieuwe sportactiviteiten, het werven van nieuwe medewerkers of vrijwilligers, het organiseren van een themabijeenkomst of bent u op zoek naar een projectleider voor tijdelijke klussen? Wij zijn voor projecten inzetbaar bij sportbonden, sportservice organisaties, gemeenten en sportverenigingen.

Projectmanagement - Hollander Sport
Verenigingsmanager - Hollander Sport

VERENIGINGSMANAGER

In de toekomst kunnen verenigingen volgens ons niet zonder een verenigingsmanager. Overweegt u die stap te zetten maar wilt u eerst eens ervaren of het bevalt? Of heeft u advies nodig bij de werving van een verenigingsmanager? Hollander Support staat u graag bij: operationeel of strategisch.

Twijfelt u nog, lees dan de klantervaringen.

Van plan naar realisatie

Heeft u een sportief idee, maar zelf geen middelen om dit te realiseren? Hollander Support helpt u graag bij de uitwerking. Wij brengen de subsidiekansen in kaart, gaan met u mee naar de gemeente of andere stakeholders om uw plannen te presenteren. Verder ondersteunen wij u in de opstartfase. Wij helpen u van A tot Z of daar waar u ondersteuning nodig heeft.

Van Plan naar realistatie - Hollander Sport