Sportmanager Centre for Sports & Education

De vraag

Wie naar school gaat en de ambitie én het talent heeft om als sporter te slagen is bij het Centre for Sports & Education (CSE) aan het enige juiste adres. Het CSE in Zwolle is een unieke
topsportopleiding en onderwijsinstelling in één.

Iedere tak van sport binnen het Centre for Sports & Education heeft zijn of haar eigen sportmanager voor de ontwikkeling van het sporttechnisch domein. Voor het sporttechnisch domein Turnen Heren is Michael begin 2016 benaderd om deze taak op zich te nemen.

Ons antwoord

Voor het sporttechnisch domein Turnen Heren is Michael medio 2016 aangesteld als Sportmanager. Het CSE Turnen Heren biedt talentvolle turners de mogelijkheid om hun turntalenten te ontdekken en maximaal te ontplooien. Het CSE biedt sporters een professioneel perspectief met een complete opleiding. Het sporttechnisch domein, het onderwijsdomein en het sportondersteunend domein maken hiervan deel uit.

Binnen het sporttechnisch domein houdt Michael zich bezig met het opzetten en inrichten van een topsportstructuur die de ontwikkeling van de individuele turner stimuleert. De sportmanager zorgt voor afstemming met clubcoaches, KNGU afdeling topsport en Topsport Overijssel. Binnen het CSE programma heeft de sportmanager een regisserende rol ten opzichte van onder andere het medisch team, de topsportcoördinator, het zorgteam en de trainersstaf (met onder meer trainers, fysiotherapeuten en fysieke trainers).Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel ons op 06-18153006 of stuur een mail naar info@hollandersport.nl

"Michael is een gedreven en vakkundig persoon. Hij is betrokken bij de school, de sport en de leerlingen. Ik ben blij dat hij binnen het CSE het turnen vorm en inhoudt geeft."

Thomas van der Staak

Directeur Landstede MBO Zwolle
Sport & Bewegen | Centre for Sports & Education | Landstede Sportcentrum