Expert & procesbegeleiders NOC*NSF

De vraag

De Rabobank is samen met sportkoepel NOC*NSF gestart om de sportverenigingen in Nederland niet alleen financieel te steunen, maar ook te ondersteunen in specifieke behoeftes. Te denken valt aan het verduurzamen van faciliteiten of het delen van kennis. Kortom het versterken van de vereniging. In die hoedanigheid maakt men gebruik van maatwerk door experts met kennis op ieders eigen specifieke vakgebied in te zetten op projectbasis bij sportverenigingen.

Ons antwoord

Sportlust Enschede was de eerste club, waar Hollander Sport & Support als procesbegeleider en expert namens NOC*NSF ondersteuning bood aan de trainers van het talentteam. In een aantal sessies werd er een technisch beleid gevormd met een duidelijke, en door alle trainers gedragen, visie en ambitie voor de komende jaren. De werkorganisatie is doorgelicht. Na individuele gesprekken met trainers en groepsgesprekken is er structuur aangebracht in en rondom de trainingsactiviteiten, trainingen en wedstrijden. In een aantal sessies werd er een technisch beleid gevormd met een duidelijke visie en met ambities voor de komende jaren, gedragen door de club.Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel ons op 06-18153006 of stuur een mail naar info@hollandersport.nl

"Michael zijn enthousiasme voor de turnsport is aanstekelijk. Trainers van ons talentteam hebben alle tools gekregen om zich te kunnen ontwikkelen en te groeien naar het team voor de toekomst. Wij vertrouwen op de steun van Hollander Sport & Support voor nu en in de toekomst."

Saskia Smit

Voorzitter GV Sportlust Enschede