Over ons

Even voorstellen

Hollander Sport & Support is een professioneel en innovatief sportadviesbureau, gespecialiseerd in de turnsport, het bieden van professionele ondersteuning in brede zin aan sport gerelateerde organisaties, in personal training en het geven van voedingsadvies.

In 2013 is Hollander Sport & Support opgericht door Michael Hollander. Met zijn ruime ervaring als trainer/coach in de (top)sport turnwereld en als adviseur, respectievelijk ondersteuner van verenigingen en sportbonden, is Michael dagelijks bezig met de ontwikkeling van (top)sporters en sportorganisaties die ‘de volgende stap’ willen zetten.

Sinds de zomer van 2018 is Hollander Sport & Support ook hèt bureau voor het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Daartoe is ons team uitgebreid met enkele enthousiaste experts in het geven van personal training en voedingsadvies.

Wilt u meer weten over ons of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

We kijken er naar uit om u te ontmoeten!

Met sportieve groet, namens het team van Hollander Sport & Support.

Michael Hollander

Het sport en adviesbureau heeft twee kerntaken:

Hollander Sport

Hollander Sport richt zich specifiek op de turnsport en op personal training.

Onze missie is het op een hoger niveau brengen van de turnsport, in de regio en landelijk. Als trainer en opleider in de turnsport zijn wij succesvol in het overbrengen van onze kennis en ervaring op turners en andere trainers in het land..

Meer info

Hollander Support

Kent u dat? Uw organisatie wil vooruit, maar het ontbreekt aan mankracht of daadkracht. U ziet veel kansen en mogelijkheden, maar u heeft iemand nodig die deze ambities kan en wil helpen uitvoeren en realiseren?

Hollander Support biedt u letterlijk en figuurlijk de extra handen, die u nodig heeft…

Meer info